L-Carnitine 500 капсули

450.00 ден

Краток опис на производот:

L-Carnitine има битно влијание врз процесот на оксидација на масните киселини и добивање на енергија во облик на ATP (adenozin trifosfat), кој дава неопходна енергија, а посебно на скелетните мускули и срцевиот мускул. Во текот на спортските активности L-Carnitin го зголемува енергетското ниво и прагот на издржливост на организмот и му помага да го преброди тренингот.

SKU: 705016479016

Бренд

Quick Logo

Производител

Esensa logo