Lunerba таблети

270.00 ден

Краток опис на производот:

Lunerba таблетите се користат како додаток во исхраната. Магнезиумот и витаминот Б6 придонесуваат за нормална функција на нервниот систем, нормална психолошка функција и за намалување на заморот и на исцрпеноста.

SKU: 5310001243975

Производител

Alkaloid Skopje Logo