Multi-sanostol сируп со железо

610.00 ден

Краток опис на производот:

Multi sanostol со железо е мултивитамински производ. Се употребува за превенција на комбиниран недостатот на витамини и железо.

Нема на залиха

ИЗВЕСТУВАЊЕ: За жал овој производ го немаме на залиха, една од причините е неможноста да биде нарачан од сите релевантни веледрогерии во Македонија. Погледнете што препорачува аптека ЕРИКС како замена и/или поврзани/слични производи.
За повеќе информаци околу достапноста ве молиме контактирајте со нас.

SKU: multi-sanostol-fe

Детален опис на производот:

Multi sanostol со железо е мултивитамински производ. Се употребува за превенција на комбиниран недостатот на витамини и железо.

Секогаш употребувајте го Multi-sanostol со железо точно според препораките и инструкциите дадени во упатството (во кутијата). Доколку не сте сигурни разговарајте со вашиот лекар или фармацевт.

Употребете ја лажичката за дозирање која се наоѓа во пакувањето на Multisanostol со железо. Лажичката за дозирање е обележена соодветно. Целата доза треба да биде поделена на две еднакви дози.

Времетраењето на употребата зависи од самото нарушување. Multi-sanostol со железо може онолку долго да се употребува додека условите за соодветен внес на храна сеуште не се исполнето.