Oview тест за овулација

370.00 ден

Краток опис на производот:

Oview тест за овулација – 5 фолиски пакувања во кои од секоја со по една ЛХ тест лента и сушач

SKU: oview-test-ovulacija

Детален опис на производот:

Oview тест за овулација

5 фолиски пакувања во кои од секоја со по една ЛХ тест лента и сушач