Surecheck тест за бременост

165.00 ден

Краток опис на производот:

Surecheck тест за бременост го детектира присуството на хормонот Human Chorionic Gonadotropin (hCG), кој се излачува во урината брзо по забременувањето.

SKU: 38008498

Бренд

Sure check Logo

Производител

UniComs Switzerland logo