CareSens N Eco aпарат за мерење шеќер

1,770.00 ден

Краток опис на производот:

CareSens N Eco – Апарат за мерење шеќер ленти со ГРАТИС 110 парчиња тест ленти.

SKU: caresens-n-eco

Детален опис на производот:

CareSens N Eco – Апарат за мерење гликоза во крвта.

CareSens N Eco – Апарат за мерење ленти со ГРАТИС 110 парчиња тест ленти

Се користи само со тест ленти CareSense N.

Содржина во пакувањето:

  • Мерач CareSense N Eco , со батерија тип CR2032
  • 10 + 100 тест ленти CareSense N
  • 10 ланцети
  • Уред за боцкање
  • Торбичка за носење