Auron Инхалатор – JLN 2300 AIR

2,800.00 ден

Краток опис на производот:

Auron Инхалатор – JLN 2300 AIR прави многу мали честички аеросол со којшто течноста што се користи за инхалација продира и до најодалечените делови на респираторниот систем што обезбедува ефикасна инхалирачка терапија.

SKU: 8606108240298

Бренд

Dr. Viton Logo

Детален опис на производот:

Auron Инхалатор – JLN 2300 AIR прави многу мали честички аеросол со којшто течноста што се користи за инхалација продира и до најодалечените делови на респираторниот систем што обезбедува ефикасна инхалирачка терапија.

Предноста на овој тип на терапија е тоа што се користи помала доза и побрзо делувa лекот.

Може да го користат лица од било која возраст, а посебно е погодна за деца и постари особи, како и пациенти со хронични респираторни заболувања.

Auron Инхалатор – JLN 2300 AIR се користи за лекување на астма, воспаление на белиот дроб, бронхитис, алергија и други респираторни болести.

Auron Инхалатор – JLN 2300 AIR:

 • За секојдневна употреба
 • Погоден за цело семејство (маски за деца и за возрасни)
 • Многу тивок (ниво на бучавост помал од 55 dB)
 • Компактен и практичен, едноставен за употреба
 • Тежина 1100 g
 • Прави многу мали честички на аеросол
 • Ефикасен за третман на горни и долни дишни патишта
 • Гаранција 3 години
 • MMAD е 2,44 µm
 • Канистер за лек – 2 до 8 ml
 • Проток на воздух 4-6 L/min
 • Големина на честички 0.5 do 6 µm
 • Брзина на прскање 0.2 ml/min