PICONEB инхалатор за деца и возрасни

3,220.00 ден

Краток опис на производот:

Piconeb компресорски инхалатор за деца и возрасни за полесно инхалирање на потребните медикаменти или физиолошки раствор.

SKU: 8033717010231

Детален опис на производот:

PICONEB инхалатор за деца и возрасни – компресорски инхалатор за деца и возрасни Piconeb

Употреба:
Инхалација со солена вода (физиолошки раствор) за разградување и искашлување секрет од дишните патишта кај отежнато дишење предизвикано од акутни и хронични инфекции на дишните патишта, аерозагадување, и пушење.

или

Инхалација на медикаменти препишани од лекар за третманот на: астма, хронична опструктивна белодробна болест (ХОББ), цистична фиброза, бронхектазии. Консултирајте го вашиот лекар пред употреба.

Производител:
Italia, 3-A Healthcare

Пакување:
Апарат за инхалација, маска за деца, маска за возрасни, додаток за уста и додаток за нос

ГАРАНЦИЈА:
3 ГОДИНИ