QUIKO Era ласерски термометар

2,990.00 ден

Краток опис на производот:

QUIKO Era ласерски термометар – Безконтактен инфрацрвен термометар за мерење телесна температура.

SKU: 3800225500661

Детален опис на производот:

QUIKO Era ласерски термометар – Безконтактен инфрацрвен термометар за мерење телесна температура.

  • Брз и точен

Пакување:
секоја кутија содржи еден термометар, заштитна кутија, упатство за употреба, две батерии ААА.