Auron TMB 1112 апарат за мерење притисок

2,990.00 ден

Краток опис на производот:

Аурон апаратите се нова генерација кои мерењето на крвниот притисок го прават поудобно. Нова технологија која го мери вашиот притисок додека самата манжетна се пумпа што овозможува брзо, пријатно и прецизно мерење.

SKU: tmb1112

Детален опис на производот:

Auron TMB 1112 апарат за мерење притисок

Аурон апаратите се нова генерација кои мерењето на крвниот притисок го прават поудобно.

Нова технологија која го мери вашиот притисок додека самата манжетна се пумпа што овозможува брзо, пријатно и прецизно мерење.

Со напредниот детектор на неправилен пулс Аурон апаратите се нова серија креирани да ви овозможат да го контролирате притисокот на лесен и едноставен начин.

Одберете го AURON TMB1112 – Апарат за мерење на притисок и отворете ново поглавје и грижа за сопственото здравје.

  • Модел НАДЛАКТИЦА
  • Го мери притисокот додека ја пумпа манжетната што е побрзо и поточно
  • Голем екран и броеви – SZO* индикатор за ризик
  • Меморија (60 резултати)
  • Индикатор за неправилен срцев ритам
  • Голема манжетна 22 – 42cm

Гаранција 3 години