Plivit C 500 таблети

198.00 ден

Краток опис на производот:

Plivit C таблети придонесува за одржување на нормалната функција на имунолошкиот систем, придонесува за нормално функционирање на нервниот систем и ги штити клетките од оксидативен стрес.

SKU: 3850114239387

Производител

Pliva Logo