PROBalans капсули

440.00 ден

Краток опис на производот:

PROBalans капсулите се наменети за урамнотежување на дигестијата и метаболизмот, како и за зајакнување на имунитетот

SKU: 3856016806252

Детален опис на производот:

Што е PROBalans?
PROBalans е иновативен пробиотик развиен од експертите на PharmaS

Дали земате антибиотици?
Имате дијареа?
Дали имате нередовна исхрана?
Дали сте под стрес?

PROBalans е иновативен додаток во исхраната кој содржи висока концентрација на 3 добро познати пробиотски бактерии, надополнети со специјално одбрани природни компоненти за уште подобро дејство. PROBalans е наменет за урамнотежување на дигестијата и метаболизмот, како и за зајакнување на имунитетот
Симултаната активност на добрите млечно киселински бактерии, цинк, витамин Б6, апигенин и нане, овозможува синергистички ефект на дигестијата и метаболизмот.

Иновативна формула – со симултана активност на пробиотици, цинк, витамин Б6, апигенин и нане.

Погодна за вегетаријанци и вегани
(капсули од растително потекло).

Зголемен степен на преживување
на корисните млечно киселински бактерии
(гастро резистентни капсули).
Возрасни и деца над 12 години Деца од 6 – 12 години
Дозирање 2 капсули на ден 1 капсула на ден
Инструкции за употреба Да се земе со пола чаша вода независно од оброците Да се земе со пола чаша вода независно од оброците
Период на употреба наутро и навечер наутро

Забелешки:
Кога се користи заедно со антибиотици, PRObalans капсулите да се земат најмалку 3 часа после земањето на антибиотиц