URIMIL Gel

650.00 ден

Краток опис на производот:

Urimil gel за живот со помалку болка! Се користи во широк спектар на невромускулни состојби, како што се болки во грбот и средниот дел, болка во екстремитетите и парестезии, ревматоиден артритис, невромускулна траума, болка предизвикана од артритични промени во зглобовите, мускулна треска.

Нема на залиха

ИЗВЕСТУВАЊЕ: За жал овој производ го немаме на залиха, една од причините е неможноста да биде нарачан од сите релевантни веледрогерии во Македонија. Погледнете што препорачува аптека ЕРИКС како замена и/или поврзани/слични производи.
За повеќе информаци околу достапноста ве молиме контактирајте со нас.

SKU: urimil-gel

Бренд

URIMIL Logo

Производител

Naturpharma Logo