Allga San Mobil Intensiv гел

350.00 ден

Краток опис на производот:

Allga San Mobil gel Intensiv – НОВА ЛИНИЈА на природни производи за подобрување на подвижноста на зглобовите и намалување на мускулната вкочанетост.

SKU: 4016369657942

Бренд

Allga San Logo

Производител

Dr.Theiss logo