KANOIL 7% CBD масло од канабис

910.00 ден

Краток опис на производот:

KANOIL 7% маслото од коноп може да помогне на организмиот при состојби со малигни заболувања, мултиплекс склероза, ХИВ и епилептични синдроми во детска возраст. КАНОИЛ 7% маслото од коноп не претставува замена за стандардната пропишена терапија, а посебно не е замена за стандардната терапија при наведените заболувања.

Нема на залиха

ИЗВЕСТУВАЊЕ: За жал овој производ го немаме на залиха, една од причините е неможноста да биде нарачан од сите релевантни веледрогерии во Македонија. Погледнете што препорачува аптека ЕРИКС како замена и/или поврзани/слични производи.
За повеќе информаци околу достапноста ве молиме контактирајте со нас.

SKU: kanoil-7-cbd

Бренд

Kanoil Replek logo

Производител

ReplekFarm logo