Angal пастили

280.00 ден

Краток опис на производот:

Angal пастилите имаат двојно дејство: антибактериско и локално аналгетско. На тој начин Ангал го олеснуваат воспалението и го намалуваат ризикот од развој на сериозни бактериски инфекции и ја олеснуваат болката, болното голтање и дразнење во областа на грлото.

SKU: 3838957060078

Производител

Lek Ljubljana logo