Angi Sept пастили

200.00 ден

Краток опис на производот:

Angi Sept пастилите се користат при болка и дразнење во грлото, како и за превенција од инфективни болести на усната шулина и грлото.

SKU: 4016369879085

Производител

Dr.Theiss logo