APIX Rinopur спреј за нос

Краток опис на производот:

Apix® Propoli Rinopur спрејот за нос ги отстранува наслагите на мукозен секрет во носните шуплини и го потпомага дишењето.

ИЗВЕСТУВАЊЕ: За жал овој производ го немаме на залиха, една од причините е неможноста да биде нарачан од сите релевантни веледрогерии во Македонија. Погледнете што препорачува аптека ЕРИКС како замена и/или поврзани/слични производи.
За повеќе информаци околу достапноста ве молиме контактирајте со нас.

SKU: apix-rinopur

Производител

Bios Line logo