Nozalys relief спреј за нос

400.00 ден

Краток опис на производот:

Nozalys relief спреј за нос помага при регулирање на носните секрети по ринореа и спречува формирање на бактериски биофилм.

SKU: 5213001490687

Детален опис на производот:

Nozalys relief спреј за нос – хипертоничен солен раствор со Н-ацетил цистеин и метил-сулфонил метан.

  • Помага да се одзатне носот,
  • ја намалува сувоста
  • ја навлажнува носната слузница.

Помага при регулирање на носните секрети по ринореа и спречува формирање на бактериски биофилм.

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!
За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.