Becutan KIDS VITS Anti Colic капки

295.00 ден

Краток опис на производот:

Becutan KIDS VITS Anti Colic капките против грчеви се медицинско средство кое се употребува кај новороденчиња за намалување на грчеви, гастроинтестинална подуеност и/или диспептични нарушувања.

SKU: 5310001255541

Бренд

Becutan Logo

Производител

Alkaloid Skopje Logo