Betaimune капсули

1,120.00 ден

Краток опис на производот:

HealthAid Betaimune капсулите се оптимална комбинација за нормален имун систем, комбинирана со витамин Д3 и бакар, селен, витамин Ц, цинк и  витамин А.

SKU: betaimune

Производител

HealthAid Logo