BlokMAX Rapid таблети

165.00 ден

Краток опис на производот:

BlokMAX rapid се употребува за краткотрајна симптоматска терапија на лесна до умерена болка, како на пример: главоболка, забоболка, мускулна болка, болка во грбот и ревматска болка.

SKU: 5310001246136

Бренд

BlokMAX Logo

Производител

Alkaloid Skopje Logo