Black up

Препаратите од колекцијата BLACK UP содржат комбинација на УВА и УВБ- филтри, кои овозможуваат заштита од штетното влијание на УВ-зраците. Воедно, содржат и додатни компоненти, кои помагаат за добивање на посакуваниот бронзен тен и ја негуваат кожата.