BLACK UP SPF 50 Масло за сончање

540.00 ден

Краток опис на производот:

Маслото за сончање со СПФ 50 овозможува висока заштита на кожата во текот на сончањето. Маслото содржи витамин Е и состојки кои обезбедуваат целосна нега и кадифесто пријатно чувство на кожата при допир.

SKU: 5310001252410

Бренд

BLACKUP logo

Производител

Alkaloid Skopje Logo