Bronles Direkt ќесички

225.00 ден

Краток опис на производот:

Bronles Direkt ја намалува лепливоста и густината на слузта, така што го олеснува нејзиното искашлување.

SKU: 5310001222017

Производител

Alkaloid Skopje Logo