CH Alpha Plus

3,300.00 ден

Краток опис на производот:

CH Alpha Plus ампули за зголемена активност и намалени болки во зглобовите. Земање една ампула на ден ја поддржува регенерацијата на зглобната ‘рскавица и брзо ја олеснувa болката.

SKU: ch-alpha-plus

Бренд

CH Alpha Logo

Детален опис на производот:

CH-Alpha Plus, овозможува олеснување од болки во зглобовите уште во првата недела од употреба.

Исто така е идеална за случаи на реуматоиден артритис!
CH-Alpha PLUS е иновативен производ што содржи биоактивни колагенски пептиди, Форгигел 5g, 0,5 g екстракт од шипка (Rosa Canina) и 25 мг селен.

Збогатувањето со екстрактот од шипка (RosaCanina) помага брзо да се ослободат болките во зглобовите и значително придонесува за подобрување на подвижноста на зглобовите.

Едно шишенце (вијала) на ден ја поддржува регенерацијата на зглобната ‘рскавица и брзо олеснување на болката.

Содржи биоактивни колагенски пептиди, уникатна колекција на протеини и аминокиселини, кои се основните градежни блокови на здравјето на зглобовите. За разлика од другите додатоци, CH-ALPHA Plus е природен производ со аминокиселински состав кој е идентичен со колагенот што се наоѓа во екстрацелуларната супстанција на зглобовите на телото. Тој е единствениот производ кој докажа дека ги активира хондроцитите, кои се одговорни за одржување на вонлеточната матрица. Студиите покажаа дека CH-ALPHA, како и CH-ALPHA Plus ја зголемува концентрацијата на колагенот тип II и протеогликаните преку ефектот што го извршува врз хондроцитите.

Погоден за:

  • Луѓе кои носат товар
  • Луѓе кои страдаат од повторувачки активности што го ослабуваат телото
  • Луѓето со прекумерна тежина и оние што седат
  • Спортисти

Пакување:
30 Ампули

Употреба:
Една доза содржи 5 грама хидролизиран колаген во шишенце за еднократна употреба. Треба да пиете 1 шишенце на ден за поддршка на регенерацијата на ‘рскавицата.Студиите покажаа дека ова е најдобрата доза за регенерација на ‘рскавицата.