Cosinus нос и синуси таблети

230.00 ден

Краток опис на производот:

Cosinus за нос и синуси таблети од растително потекло се препорачуваат за подобрување на имунолошкиот систем, за добра состојба на горниот респираторен тракт, мукозните мембрани, особено синусите.

SKU: cosinus-tableti

Детален опис на производот:

COSINUS нос и синуси таблети кои се препорачуваат за подобрување на имунолошкиот систем, за добра состојба на горниот респираторен тракт, мукозните мембрани, особено синусите.

Состав на Cosinus:
Сув екстракт од цвет од лопен, сув екстракт од корен од генциана, екстракт од цвет од бозел, екстракт од вербена, екстракт од листови на Andrographis paniculata

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!

За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.