Bronles сируп за деца

140.00 ден

Краток опис на производот:

Bronles сируп за деца – при заболувања на респираторниот систем  со обилна и со вискозна слуз проследена со продуктивна кашлица.

SKU: 5310001213015

Производител

Alkaloid Skopje Logo