Diastop капки за новороденче

555.00 ден

Краток опис на производот:

Diastop за бебиња се користи за превенција и за дополнително лекување состојби предизвикани од нарушување на рамнотежата на цревната микрофлора коишто се манифестираат со стомачни грчеви (колики), пролив, надуеност и со други стомачни нарушувања, како и со атопичен дерматитис.

SKU: 5310001262631

Производител

Alkaloid Skopje Logo