PICO Recol Bimbo капки за новороденче

595.00 ден

Краток опис на производот:

Recol Bimbo капките за инфантални колики кај новороденчиња на база на Lactobacillus reuteri кој е единствениот пробиотик кој е уникатно приспособен на дигестивниот тракт.

SKU: 3830067930012

Детален опис на производот:

PICO Recol Bimbo капки за новороденче

Recol Bimbo  капки за инфантални колики кај новороденчиња на база на Lactobacillus reuteri кој е единствениот пробиотик кој е уникатно приспособен на дигестивниот тракт.
Придобивката за здравјето е тоа што Lactobacillus reuteri е супериорен пробиотик во однос на сите други пробиотици. Покрај неговото влијание врз олеснувањето и третманот на грчевите кај бебињата, Lactobacillus reuteri дава свој придонес при дијареа и повраќање, и при разни вирусни инфекции поврзани со неурамнотеженост на дигестивниот систем.

Начин на употреба:
5 капки дневно, пред или после доење.