Diastop probio капсули

240.00 ден

Краток опис на производот:

Diastop probio се користат за превенција и за дополнително лекување пролив, метеоризам (надуеност) и други стомачни нарушувања кои настануваат поради нарушување на рамнотежата на цревната микрофлора.

SKU: 5310001230975

Производител

Alkaloid Skopje Logo