Digeston Max таблети

1,240.00 ден

Краток опис на производот:

HealthAid Digeston Max е уникатен спој на вегански дигестивни ензими, вклучувајќи амилаза, протеза и липаза, кои се потребни за варење на јаглехидрати, протеините  и мастите.

SKU: digeston-max

Производител

HealthAid Logo