Doctors M шампон против вошки

160.00 ден

Краток опис на производот:

Doctors M шампон против вошки и гниди. Се нанесува на мокра коса, одстојува и потоа се плакне со вода.

SKU: doctors-m-protiv-voski

Бренд

Doctors Logo

Детален опис на производот:

Doctors M shampoo (sampon protiv voski)

Шампон против вошки и гниди.

Се нанесува на мокра коса, одстојува и потоа се плакне со вода.