DONA прашок ќеси

1,050.00 ден

Краток опис на производот:

Dona ќесичките содржат глукозамин сулфат кој може да има поволно дејство на дегеративните процеси на рскавицата кај остеопороза.

SKU: 8606103594280

Детален опис на производот:

За што е наменет Dona прашок, 1500 mg.
Dona содржи глукозамин сулфат. Глукозамин е амино шеќер кој е физиолошки присутен во организмот на човекот и претставува градлив матријал за синтеза на состојките на зглобната рскавица. Механизмот на дејство на глукозаминиот не е потполно разјаснет, но се верува дека може да има поволно дејство на дегеративните процеси на рскавицата кај остеопороза.

Консумирајте Dona со храна или вода
Дома употребува растворен во чаша вода за време на оброк.

Како се употребува Dona?
Доколку мислите дека Дона делува слабо или јако врз вашиот организам, обратете се кај лекар или фармацев.
Содржината во една ќесичка е еднаква на 1500 mg активна супстанца, се консулмира еднаш дневно.

Глукозаминот не е наменет за лечење на акутни болни состојби. Подобрувањет при консулмација на Dona се чувствува после неколку денови или недели.

Пакување:
20 ќесички