Glukozamin Sulfat 500

365.00 ден

Краток опис на производот:

Glukozamin Sulfat како додаток во исхраната се користи за намалување на дегенеративни оштетувања на згобовите и опоравување по рзлични повреди.

SKU: glukozamin-sulfat-500

Производител

Dietpharm Logo