Doppelherz Cranberry капсули

590.00 ден

Краток опис на производот:

Doppelherz Cranberry капсулите се идеално решение за уринарни инфекции и воспаленија, како и при проблеми со простата.

SKU: 4009932001327

Бренд

Doppelherz Logo

Детален опис на производот:

DoppelHerz Cranberry + Pumpkin seeds (Брусница со семки од тиква) со Витамин Ц и Селен, за заштита на клетките и поддршка на имунитетот.

За урогенитални патишта и нивна целосна заштита, проверен, докажан и научно верификуван за простата.

Идеално решение за уринарни инфекции и воспаленија, како и при проблеми со простата.

Ја помага нормалната функција на имунолошкиот систем.

  • Одлична поддршка на уринарниот тракт
  • Висококвалитетен додаток во исхраната!
  • Една дневна доза содржи 80 мг витамин Ц, 30 микрокрами селен, 800 мг екстракт од брусница и 200 мг екстракт од семки од тиква.
  • Витаминот Ц и селенот помага во заштитата на клетките од оксидативен стрес и придонесуваат кон нормалната функција на имунитетот.
  • Брусницата содржи материи што ги спречуваат бактериите да се залепат на ѕидот на мочниот меур.
  • Ова помага во редуцирање на воспаленијата на мочниот меур и мочните патишта.
  • Капсулите брусница со семки од тиква, Витамин Ц и Селен се за регуларна употреба.

Употреба:
Се пијат една наутро и една навечер, со поголема количина течност.
Не содржи глутен и лактоза.

Пакување:
30 капсули