Ellova ќесички

920.00 ден

Краток опис на производот:

Ellova ќесичките за директна употреба со миоинозитол и фолна киселина се наменети за жени кои планираат бременост и поддршка на бременоста во првото тромесечие.

SKU: 5319991382381

Производител

Bionika Pharmaceuticals logo