IMPRYL таблети

3,200.00 ден

Краток опис на производот:

IMPRYL – Хранливите супстанции methylfolate (метилфолат) содржани во impril се познати како дел од нормалниот метаболизам и може да бидат од корист во случај на апсолутен (ниска содржина при диети) или релативен (зголемена потреба) недостаток.

SKU: impryl-tab

Производител

Parthenogen logo