Enteromed пробиотик

750.00 ден

Краток опис на производот:

Enteromed (Bacillus Clausii) e високо квалитетен пробиотик со 3 милијарди спори / 5 ml перорална суспензија.

SKU: enteromed

Детален опис на производот:

Enteromed пробиотик – Bacillus clausii  е единствениот лактобацил којшто формира спори. Спорите многу лесно поминуваат низ желудочната бариера и заради тоа веќе во првите 24 часа се колонизира цревото по целата должина.

Високо квалитетен про-биотик „Enteromed„ – (Bacillus Clausii) со 3 милијарди спори / 5 ml перорална суспензија