Ferona капсули

710.00 ден

Краток опис на производот:

Ferona capsules – Ферона капсули капсулите придонесуваат за нормална мускулна функција и игра улога во процесот на делба на клетките, за регулирање на хормоналната активност, придонесуваат за нормално функционирање на нервниот систем, намалувајќи го заморот и исцрпеноста.

SKU: 8600097408967

Производител

Hemofarm logo