Folinomel ќеси

2,160.00 ден

Краток опис на производот:

Folinomel ќеси се користат при синдром на полицистични јајници, регулирање на менструалниот циклус, хронична карлична болка, хронична диспнеа, фиброиди, фиброцистични гради, миом на матката, отпорност на инсулин, стерилитет, покачен холестерол, акни, слабеење.F

SKU: 8607000160516

Детален опис на производот:

Folinomel – Фолиномел содржи комбинација од миоинозитол и мелатонин, како и фолна киселина, и како таков може безбедно да се користи во терапија за третман на стерилитет, корекција на телесна тежина, кај пациенти со хронична карлична болка, кај пациенти со хронична диспнеа, кај пациенти со PCOS (синдром на полицистични јајници јајниците), како и со проблемот на фиброиди.

Намена:
Помош при синдром на полицистични јајници, регулирање на менструалниот циклус, хронична карлична болка, хронична диспнеа, фиброиди, фиброцистични гради, миом на матката, отпорност на инсулин, стерилитет, покачен холестерол, акни, слабеење.

Начин на употреба:
Возрасни 1 ќесичка на ден. Промешајте ја содржината на ќесичката во чаша вода и испијте ја.