GASTAL таблети за џвакање

160.00 ден

Краток опис на производот:

Gastal таблетите за џвакање се препарат кој се користат за елеминирање на вишокот на желудочна киселина и желудочни педизвикани од истата.

SKU: 3850114208543

Производител

Pliva Logo