Herbion сируп од тегавец

240.00 ден

Краток опис на производот:

Herbion сирупот од тегавец се препорачува за смирување на сува и надразнителна кашлица која ги придружува горно респираторните болести.

SKU: 3838989570729

Производител

KRKA logo