Hilti Bitkisel маџун

800.00 ден

Краток опис на производот:

Hilti Bitkisel Macun – Природен маџун кој придонесува за подобри одоноси преку зголемување на енергијата. Маџунот е 100% природен афродизијак.

SKU: 9771857682008

Детален опис на производот:

Hilti Bitkisel Macun – Природен маџун за подобар сексуален однос. Маџунот е 100% природен афродизијак.

Придобивки:

 • Го зголемува интензитетот и задоволство.
 • Зголемување на времето на ерекција.
 • Го продолжува времетраењето на односот.
 • Ја зголемува желбата за однос.
 • Го зајакнува и дава поголема енергија на машкото тело.

Начин за употреба:
Една една кафена лажица 30 минути пред однос.
Важи за двата пола.

Напомена:

 • Не ја надминувајте препорачаната дневна употреба.
 • Не се препорачува консумирање со алкохол.
 • Се чува вон дофат на деца.
 • Да се ​​чува на ладно и суво место.
 • Да се ​​чува подалеку од топлина, мирис и влага.
 • Да се ​​чува подалеку од сончева светлина и под 25°C.