Betadine вагитории

160.00 ден

Краток опис на производот:

Betadine вагиториите се индицирани за симптоматско ублажување на вагиналната надразнетост, чешање и осетливост, при вагинални инфекции предизвикани од Candida albicans и Trihomonas vaginalis.

SKU: 5310001206789

Производител

Alkaloid Skopje Logo