Nutraxin Immun-S таблети

710.00 ден

Краток опис на производот:

Nutraxin Immun-S содржи 1.3- 1.6 Бета-Глукан во подобрената формула, комбинација од екстракти од семе на црн ким, екстракт од корен на јужноафрикански здравец и екстракт од корен од ѓумбир. Дел од формулата на Nutraxin Immun-S е и витамин Ц кој исто така придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем.

SKU: immun-s-tabs

Детален опис на производот:

Nutraxin Immun-S содржи 1.3- 1.6 Бета-Глукан во подобрената формула. Оваа посебна формула исто така содржи комбинација од екстракти од семе на црн ким, екстракт од корен на јужноафрикански здравец и екстракт од корен од ѓумбир. Витамин Ц е исто така дел од формулата на Nutraxin Immun-S.
Витамин Ц придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем.

Единечна доза: 2 таблети

  • Бета глукан 1,3/1,6 200 mg
  • Екстракт од корен на Pelargonium Sidoides (јужноафрички здравец) 200 mg
  • Екстракт од семиња на Nigella Sativa (црн ким) 200 mg
  • Екстракт од корен на Zingiber Officinale (ѓумбир) 200 mg
  • Витамин Ц 400 mg

Останати состојки:
Микрокристална целулоза, поливинилпиролидон винил ацетат кополимер, кроскармелоза натриум, поливинил пролидон, титан диоксид, железен оксид, магнезиумски соли на масни киселини, силиконски диоксид.

Не содржи потенцијални алергени како: шеќер, скроб, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи.
Синтетички бои, конзерванси и засладувачи не се употребуваат при производство.

Начин на употреба:
Како додаток во исхрана, да се земат 2 таблети дневно со многу вода.