ISLA Junior пастили

325.00 ден

Краток опис на производот:

ISLA Junior пастилите се користат за олеснување на типични симптоми поврзани со настинки и болки во грлото, како кашлица, гребење во грлото и засипнатост.

SKU: isla-junior

Производител

Engelhard Aarzneimittel logo