Jamieson Baby-D3 капки за деца

890.00 ден

Краток опис на производот:

Капките Jamieson Baby-D3 за деца поддржуваат здрав развој, раст и имун систем на бебињата и децата.

Нема на залиха

ИЗВЕСТУВАЊЕ: За жал овој производ го немаме на залиха, една од причините е неможноста да биде нарачан од сите релевантни веледрогерии во Македонија. Погледнете што препорачува аптека ЕРИКС како замена и/или поврзани/слични производи.
За повеќе информаци околу достапноста ве молиме контактирајте со нас.

SKU: jamieson-bd3

Детален опис на производот:

Jamieson Baby-D3 капки за деца 400IU – Џејмисон Витамин Д3 за деца

  • Jamieson Baby-D Витамин Д капките поддржуваат здрав развој, раст и имун систем на бебињата и децата.
  • Витаминот Д допринесува за нормален раст и развој на коските и забите.
  • Надоместување на Витамин Д се препорачува во тек на првата година по животот, како и по првата година до крај на пубертет во поладните месеци (октомври-март).

Пакување:
10mcg/400 IU во капка, 360 капки/ 11,7 ml

Употреба:
Новороденчиња и деца 0-12 години: 1 до 2 капки дневно.

НЕ СОДРЖИ сол, шеќер, скроб, глутен, лактоза, вештачки бои, ароми или конзерванси.