Кокосово масло

110.00 ден

Краток опис на производот:

Кокосово масло – за коса која зрачи со живост! Кокосовото масло е одличен потхранувач на косата и помага во процесот на повторно растење на влакното. Ги обезбедува есенцијалните протеини потребни за негување и регенерирање на оштетената коса.

SKU: 5310125003608

Производител

Fitofarm Logo