Magnesium Aktiv Direct 400mg ќеси

300.00 ден

Краток опис на производот:

Magnesium Aktiv Direct ќесите содржат магнезиум, Б6, Б12 и фолна киселина кои имаат улога во работата на кардиоваскуларниот систем, нервниот систем, мускулите, бубрезите, црниотдроб, жлездите што лачат хормони и мозокот.

SKU: 4009932001990

Бренд

Doppelherz Logo

Производител

Queisser Pharma Flensburg logo